PEIXE E MARISCO TRANSFORMADO

Cunha longa experiencia na venta e tratamento de produto fresco, Mama Celia Seafood reinvéntase pensando nas novas tendencias de consumo, ofrecendo unha alternativa actual, sen perder a gran calidade do produto e cun alto valor nutricional. É dicir, un novo concepto de transformación e comercialización dos peixes e mariscos.

Neste proxecto mestúrase a idea dos take away e fast food nun só concepto. Así crean un modelo de negocio innovador que permite a degustación do produto da zona no local ou para levar. O formato de negocio fai accesible, para todos os públicos, produtos de primeira calidade. Presenta unha forma de levar o produto tradicional, local e de calidade aos públicos máis novos a partir dun formato familiar e de receitas atractivas e innovadoras. O servizo de atención é de 12:00 a 00:00 polo que se adapta a moitos estilos de vidas.

Trátase dun negocio comprometido e concienciado co medio ambiente. Ademais de apostar polos produtos locais da súa zona e empregan cubertos e envases biodegradables. Todos os seus produtos son artesanais e elaborados no propio local: empanadas, tempuras, perriños quentes, frituras de peixe.


mamaceliaseafood.com/

Coste do proxecto: 446.029,28 €

Axuda pública: 194.154,13 €

*Datos publicados pola Red Española de Grupos de Pesca