ALGAS COMESTIBLES

Cristina patroa dun barco e muller dedicada ao mar e namorada del dende que veu os documentais de Jaques Cousteau, decide emprenderse na conserva de algas.

Poñendo o foco nun produto e actividade que ve como desaproveitada, a horticultura mariña, decide descubrir máis cousas sobre as algas e os beneficios que teñen para a saúde. E deste xeito pon todo o empeño para poder comercializalo e poñelo nas mans dos consumidores.

A preocupación pola saúde e o seu grande coñecemento pola mar, fanlle crear este proxecto no que cree e aposta. A emprendedora achega as cociñas un alimento que aporta múltiples beneficios.

A recolección, selección, supervisión, lavado, procesado e a posta en disposición do produto ao cliente, é realizado minuciosamente pola propia empresa.


algaslapatrona.com

Coste do proxecto: 58.799,68 €

Axuda pública: 24.297,39 €

*Datos publicados pola Red Española de Grupos de Pesca